Altijd gratis verzenden binnen NL! *       •       U kunt bij ons betalen met Ideal!      •      Zakelijk en particulier

4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (19 beoordelingen)

Klantenbeoordeling

Zonder uw mening kunnen wij ons niet verbeteren. En eerlijk is eerlijk, een complimentje horen we ook graag!



4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (19 beoordelingen)

Onze klantenbeoordelingen

Perfecte broekenhangers

5,0 rating
mei 15, 2020

Erg snelle levering, perfecte kwaliteit voor een prima prijs. Super!

Annemiek

Kledinghangers kunstof

3,0 rating
april 30, 2020

Prima hangers. Alleen zijn het gebruikte hangers. Niks mis mee maar dat staat er niet bij.
********************
Beste, allereerst bedankt voor je review! Wij bieden inderdaad nieuwe maar ook gebruikte (recycling) hangers aan. Al onze recycling hangers worden gecontroleerd op eventuele beschadigingen, en kunnen zo een nieuw tweede leven aan. Mocht u ondanks onze controle niet tevreden zijn dan horen wij dat graag.

Poolen

Kledinghangers

5,0 rating
april 23, 2020

Goede stevige hangers. Erg tevreden!

K. van der Tak

directie

5,0 rating
september 16, 2019

Onze bestelling is efficiënt verwerkt en snel en correct geleverd.

stichting De Gouwe

Fijne winkel

5,0 rating
april 15, 2019

Fijne winkel, snelle levering. Alleen jammer dat je (als particulier) zoveel in 1 keer moet aanschaffen

Kirsten

metalen klemhangers

4,0 rating
april 9, 2019

snelle levering; alleen erg groot aantal betselbaar tegen een redelijke prijs.

wilma

Voor grote en lange maten herenkleding

5,0 rating
april 8, 2019

Snelle levering en goeie kwaliteit. Als we ze weer nodig hebben bestellen wij ze zeker weer.

Het Broekenpaleis Rotterdam

Tevreden!

5,0 rating
april 8, 2019

Snel en netjes in goede orde geleverd

Eef

Mrs

4,0 rating
april 5, 2019

Snel en netjes verzorgd gezonden

Ingrid

Goedkoop en snel geleverd

5,0 rating
april 3, 2019

Heb al meerdere bestelligen gedaan bij goedkope kledinghangers en altijd netjes en snel bezorgd.

Kledinghandel het tweede leven

Uitstekende service!

5,0 rating
maart 25, 2019

Uitstekende service! en goede hangers voor een goede prijs!

Winfried

Kledinghangers

4,0 rating
oktober 23, 2018

Producten waren goed. Snel geleverd. Alleen jammer dat jullie niet aan particulieren leveren en daarom mijn pakketje bij een bedrijf in de buurt werd geleverd ( dit ook zonder bericht van de verkoper ) verder geen klachten.
********************
Beste Cloë, allereerst bedankt voor je review! Ook particulieren kunnen uiteraard bij ons producten bestellen. Dit is geen enkel probleem. Verder zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten van PostNL, wanneer er bijvoorbeeld niemand in huis is, is het mogelijk dat het pakketje bij een PostNL locatie wordt afgeleverd.

Cloë

Kledinghangers

5,0 rating
augustus 31, 2018

Perfect. Snel verzonden en goedkoop.

Gameland-Groningen

Snelle levering en super prijzen

5,0 rating
augustus 31, 2018

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan, pakketten worden altijd snel bezorgd in mijn winkel. Goedkope kledinghangers maakt zijn naam waar, goedkoper vind je ze haast niet. Mijn volgende bestelling komt z.s.m. !

Lindy Ribbers

Top service

5,0 rating
juli 27, 2018

Top service. Goed geholpen, snel nadere informatie gegeven. Snelle levering.

Linda Extercate

Fijne webshop

5,0 rating
mei 9, 2018

Het bestellen ging erg makkelijk en werd vervolgens ook snel geleverd.

Pieter Beekhuizen

Goede kwaliteit

5,0 rating
mei 9, 2018

Voor onze kringloop waren wij opzoek naar kledinghangers. Vervolgens zijn we hier uitgekomen. Goede kledinghangers voor een fatsoenlijke prijs!

Linda van Dam

Super goed geholpen!

4,0 rating
april 3, 2018

Erg goed voortgeholpen en voorzien van advies over de juiste kledinghanger voor onze winkel. Levering is vervolgens ook snel verlopen. Erg tevreden over de service!

Pepijn Klooster

Super!

5,0 rating
maart 16, 2018

De kledinghangers werden snel geleverd en zijn ook nog eens van een goede kwaliteit!

Chantal

 

 

 

0