Altijd gratis verzenden binnen NL! *       •       U kunt bij ons betalen met Ideal!      •      Zakelijk en particulier

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van de 5 sterren (36 beoordelingen)

Klantenbeoordeling

Zonder uw mening kunnen wij ons niet verbeteren. En eerlijk is eerlijk, een complimentje horen we ook graag!

Bekijk hieronder al onze beoordelingen, daar waar wij trots op zijn! Zelf een beoordeling invullen, heel graag :)



4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van de 5 sterren (36 beoordelingen)

Onze klantenbeoordelingen

Kledinghangers

Rated 5 out of 5
juni 28, 2021

Prima kledinghangers en goede service! Snel geleverd en zeer tevreden

Susan

Kleerhangers

Rated 5 out of 5
juni 27, 2021

Alles goed in orde en vlug geleverd.

Mieke H.

Broekenhangers

Rated 5 out of 5
juni 7, 2021

Super vriendelijk en goede service

Sander

metalen broek hangers clip

Rated 5 out of 5
juni 7, 2021

prima, alleen jammer dat ze allemaal door elkaar zitten

marjon s.

Super snelle service

Rated 5 out of 5
juni 4, 2021

Voor onze kledingwinkel al besteld bij diverse bedrijven. Bij goedkope kledinghangers super snelle levering en hangers zagen er top uit! Volgende keer bestellen wij zeker weer bij goedkope kledinghangers!

Kleding boutique Amsterdam

Nazending

Rated 5 out of 5
juni 2, 2021

Na het zoekraken vd bestelling een kosteloze nazending. Verdient naar mijns inziens 5 sterren. Hartelijk dank

Joachim Segers

kleerhangers

Rated 5 out of 5
mei 7, 2021

Snelle, correcte levering voor onze kledingbank.

anbertien donders

Uitstekend

Rated 5 out of 5
december 1, 2020

Prima service, vlotte levering en kledinghangers precies zoals omschreven.

Paul Fruyt van Hertog

Kledinghangers

Rated 5 out of 5
augustus 20, 2020

Snelle en correcte levering
Nette verpakking en scherpe prijs

Hans van Gulick ( King-shop.nl )

aanschaf kledinghangers

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2020

Zeer goed

M.M.Matteman

kledinghangers

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2020

Gemakkelijk te bestellen.
De bestelling werd perfect uitgevoerd.
De kwaliteit en prijs zijn prima.
Kortom een goede zaak

L.P.M. Geraedts

kledinghangers

Rated 5 out of 5
juli 8, 2020

Gewoon goed.

S.P.C. vof Bergeijk

Goede kledinghangers

Rated 5 out of 5
juni 26, 2020

Ruime keus, prima prijs, snelle levering

Marieke

Tweedehandshangers

Rated 5 out of 5
juni 26, 2020

Wordt snel geleverd, kwaliteit is prima.

Natasja

Kledinghangers gekocht.

Rated 5 out of 5
juni 18, 2020

Een hele snelle service en de hangers zijn van goede kwaliteit. Van de recycle hangers kan ik niet zien dat ze gebruikt zijn, dus top!

Amanda

Levering

Rated 5 out of 5
juni 15, 2020

Top!

M van Dinteren

Hangers

Rated 5 out of 5
juni 15, 2020

heel netjes bezorgt en verpakt alleen door de corona duurde het langer alleen veelste veel besteld šŸ™ˆ hanger zien er goed uit

Albers

Perfecte broekenhangers

Rated 5 out of 5
mei 15, 2020

Erg snelle levering, perfecte kwaliteit voor een prima prijs. Super!

Annemiek

Kledinghangers kunstof

Rated 3 out of 5
april 30, 2020

Prima hangers. Alleen zijn het gebruikte hangers. Niks mis mee maar dat staat er niet bij.
********************
Beste, allereerst bedankt voor je review! Wij bieden inderdaad nieuwe maar ook gebruikte (recycling) hangers aan. Al onze recycling hangers worden gecontroleerd op eventuele beschadigingen, en kunnen zo een nieuw tweede leven aan. Mocht u ondanks onze controle niet tevreden zijn dan horen wij dat graag.

Poolen

Kledinghangers

Rated 5 out of 5
april 23, 2020

Goede stevige hangers. Erg tevreden!

K. van der Tak

directie

Rated 5 out of 5
september 16, 2019

Onze bestelling is efficiƫnt verwerkt en snel en correct geleverd.

stichting De Gouwe

Fijne winkel

Rated 5 out of 5
april 15, 2019

Fijne winkel, snelle levering. Alleen jammer dat je (als particulier) zoveel in 1 keer moet aanschaffen

Kirsten

metalen klemhangers

Rated 4 out of 5
april 9, 2019

snelle levering; alleen erg groot aantal betselbaar tegen een redelijke prijs.

wilma

Voor grote en lange maten herenkleding

Rated 5 out of 5
april 8, 2019

Snelle levering en goeie kwaliteit. Als we ze weer nodig hebben bestellen wij ze zeker weer.

Het Broekenpaleis Rotterdam

Tevreden!

Rated 5 out of 5
april 8, 2019

Snel en netjes in goede orde geleverd

Eef

Mrs

Rated 4 out of 5
april 5, 2019

Snel en netjes verzorgd gezonden

Ingrid

Goedkoop en snel geleverd

Rated 5 out of 5
april 3, 2019

Heb al meerdere bestelligen gedaan bij goedkope kledinghangers en altijd netjes en snel bezorgd.

Kledinghandel het tweede leven

Uitstekende service!

Rated 5 out of 5
maart 25, 2019

Uitstekende service! en goede hangers voor een goede prijs!

Winfried

Kledinghangers

Rated 4 out of 5
oktober 23, 2018

Producten waren goed. Snel geleverd. Alleen jammer dat jullie niet aan particulieren leveren en daarom mijn pakketje bij een bedrijf in de buurt werd geleverd ( dit ook zonder bericht van de verkoper ) verder geen klachten.
********************
Beste Cloƫ, allereerst bedankt voor je review! Ook particulieren kunnen uiteraard bij ons producten bestellen. Dit is geen enkel probleem. Verder zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten van PostNL, wanneer er bijvoorbeeld niemand in huis is, is het mogelijk dat het pakketje bij een PostNL locatie wordt afgeleverd.

Cloƫ

Kledinghangers

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2018

Perfect. Snel verzonden en goedkoop.

Gameland-Groningen

Snelle levering en super prijzen

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2018

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan, pakketten worden altijd snel bezorgd in mijn winkel. Goedkope kledinghangers maakt zijn naam waar, goedkoper vind je ze haast niet. Mijn volgende bestelling komt z.s.m. !

Lindy Ribbers

Top service

Rated 5 out of 5
juli 27, 2018

Top service. Goed geholpen, snel nadere informatie gegeven. Snelle levering.

Linda Extercate

Fijne webshop

Rated 5 out of 5
mei 9, 2018

Het bestellen ging erg makkelijk en werd vervolgens ook snel geleverd.

Pieter Beekhuizen

Goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
mei 9, 2018

Voor onze kringloop waren wij opzoek naar kledinghangers. Vervolgens zijn we hier uitgekomen. Goede kledinghangers voor een fatsoenlijke prijs!

Linda van Dam

Super goed geholpen!

Rated 4 out of 5
april 3, 2018

Erg goed voortgeholpen en voorzien van advies over de juiste kledinghanger voor onze winkel. Levering is vervolgens ook snel verlopen. Erg tevreden over de service!

Pepijn Klooster

Super!

Rated 5 out of 5
maart 16, 2018

De kledinghangers werden snel geleverd en zijn ook nog eens van een goede kwaliteit!

Chantal

 

 

 

0